Home
 

Winterschilder Hillegom
Winterschilder Hillegom - In de winter geven wij Winterschilder korting. Als u van plan bent uw huis of bedrijf te laten schilderen, denk dan eens aan Schilderwerken J.W. Lommerse. Wij zijn gespecialiseerd in vakwerk. Uiteraard zorgen wij daarbij altijd voor een duidelijke offerte. Neemt u eens een kijkje op onze projectenpagina.

Schilderwerken J.W. Lommerse
Schilderwerken J.W. Lommerse is een bedrijf met meer dan 30 jaar ervaring. Voor particulieren en bedrijven zijn wij uw schildersbedrijf in Hillegom en omstreken. Wij doen schilderwerk binnen en buiten, behangen, witten, verven van plafonds en wanden en nog veel meer. Wij geven ook kleur- en materiaaladvies. Wij doen mee met de Winterschilder actie.

Contactinformatie
Schilderwerken Lommerse bevindt zich in Hillegom in de bollenstreek, verdere contactgegevens kunt u terugvinden op onze contactpagina. Heeft u nog een vraag over de Winterschilder actie?, bel of mail ons dan gerust.

  Schilderwerken J.W. Lommerse   Buitenkaag  tel: 06-51066635  website: www.schilderwerkenlommerse.nl  e-mail: info@schilderwerkenlommerse.nl     Privacyverklaring