Home
 

Schildersbedrijf bollenstreek
Schildersbedrijf bollenstreek - Als u van plan bent uw huis of bedrijf te laten schilderen, denk dan eens aan Schilderwerken J.W. Lommerse. Wij zijn gespecialiseerd in vakwerk. Schilderwerk, binnen of buiten, behangen, Lommerse doet het allemaal en nog veel meer. Uiteraard zorgen wij daarbij altijd voor een duidelijke offerte. Neemt u eens een kijkje op onze projectenpagina.

Schilderwerken J.W. Lommerse
Schilderwerken J.W. Lommerse is een bedrijf met meer dan 30 jaar ervaring. Voor particulieren en bedrijven zijn wij uw schildersbedrijf in de bollenstreek. Wij doen schilderwerk binnen en buiten, behangen, witten, verven van plafonds en wanden en nog veel meer. Wij geven ook kleur- en materiaaladvies.

Contactinformatie
Schilderwerken Lommerse bevindt zich in Hillegom in de bollenstreek, verdere contactgegevens kunt u terugvinden op onze contactpagina. Heeft u nog een vraag voor ons schildersbedrijf?, bel of mail ons dan gerust.

 
  Schilderwerken J.W. Lommerse   Buitenkaag  tel: 06-51066635  website: www.schilderwerkenlommerse.nl  e-mail: info@schilderwerkenlommerse.nl     Privacyverklaring